HomeHL-SportsΟΦΗ – Χανιά 1-1

ΟΦΗ – Χανιά 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΟΦΗ με τα Χανιά, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 και τους γηπεδούχους να χάνουν με τραυματισμό τους Σολίς και Μαρινάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Γεντί Κουλέ, ΟΦΗ και Χανιά ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τους γηπεδούχους όμως να βγαίνουν… λαβωμένοι καθώς τραυματίες αποχώρησαν από το παιχνίδι οι Σολίς και Μαρινάκης και υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε αρκετή ένταση και λίγες φάσεις.

Από κάποια σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων, ήρθαν και οι τραυματισμοί των Σολίς, Μαρινάκη, ενώ από φάσεις είχαμε μόλις μία για την κάθε ομάδα.

Πρώτα στο 20′ τα Χανιά απείλησαν με τον Διαμαντόπουλο να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει άουτ και στο 43′, οι γηπεδούχοι με εκτέλεση φάουλ του Στράτζεον που έφυγε άουτ είχαν την δική τους καλή στιγμή με το ημίχρονο να μένει στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, είχαμε τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Ηρακλείου, άνοιξε το σκορ με τον Σακόρ στο 60′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στάρτζεον, με τα Χανιά να απαντούν αφού πρώτα έχασαν δύο ευκαιρίες.

Πρώτα στο 63′ κεφαλιά του Πλέγα μπλόκαρε ο Σωτηρίου και στο 72′ ο Σουρνάκης πρόλαβες τον Μπραμπίγια.

Πριν το 1-1, ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Στάρτζεον όμως να σουτάρει άουτ στο 74′ και δέκα λεπτά αργότερα, τα Χανιά έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Γιάκου που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης (46′ λ.τρ. Κοροβέσης), Σολίς (19′ λ.τρ. Στάρτζεον), Βαφέας, Νοικοκυράκης (61′ Σαρδινέρο), Γιάννου (61′ Μίγγος), Γρίβας, Μεγιάδο (46′ Μπαλογιάννης), Σουρνάκης.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης (46′ Λαμπίρης), 85′ Τριανταφυλλάκης), Αναστασόπουλος (68′ Νίκολιτς), Γρομητσάρης (85′ Λάμτσε), Σωτηράκος (46′ Ανδρέου), Ουνγιαλίδης (68′ Μπραμπίγια), Καρτσαμπάς (46′ Σουντουρά), Παναγιωτούδης, Πλέγας (76′ Φέκκας), Κάσσος (46′ Δημητριάδης), Καμαρά (88′ Μυφτάρι), Διαμαντόπουλος (46′ Γιάκος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση