HomeHL-9Έρευνα για τη θανατηφόρα πτώση του 20χρονου – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Έρευνα για τη θανατηφόρα πτώση του 20χρονου – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Τι εξετάζουν οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα μπερδεμένο κουβάρι μοιάζει η έρευνα που γίνεται αναφορικά με το θάνατο- έπειτα από πτώση από κοντέινερ – ενός 20χρονου πριν λίγες ημέρες στην περιοχή του Τυμπακίου.

Το βέβαιο είναι ότι το Α.Τ. Φαιστού που διερευνά την υπόθεση αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Η τοπική αστυνομία έχει ενημερωθεί για πετροπόλεμο που έγινε, αναζητά άτομα να καταθέσουν πληροφορίες για το πότε έγινε και αν σχετίζεται με την θανατηφόρα πτώση του 20χρονου, όμως σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, «αυτοί που ξέρουν έχουν εξαφανιστεί».

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν καταθέσεις αλλοδαπών που κάνουν λόγο για πετροπόλεμο που δέχτηκαν συμπατριώτες τους κι εκείνοι όμως το πληροφορήθηκαν, δεν ήταν παρόντες στο γεγονός.

Οι πραγματικοί όμως αυτόπτες μάρτυρες, όπως τουλάχιστον έλεγαν αστυνομικοί, δεν έχουν εντοπιστεί για να καταθέσουν. «Είναι παράνομοι οι αλλοδαποί για τους οποίους πληροφορηθήκαμε ότι ίσως ξέρουν κάτι περισσότερο και γι αυτό πιστεύουμε ότι δεν έχουν έρθει για να καταθέσουν, ίσως επειδή φοβούνται ότι θα συλληφθούν και θα απελαθούν. Θέλουμε κι εμείς να δούμε τι συνέβη πραγματικά και έχασε ένας 20χρονος της ζωή του».

Μία κάμερα που υπάρχει δεν έχει «πιάσει» κάτι το ιδιαίτερο, αν και είναι σε κοντινό σημείο από το κοντέινερ που κοιμόντουσαν οι αλλοδαποί.

Το δεύτερο σκέλος της υπόθεσης όπως έγραψε και χθες η «Π» αφορά στις ζημιές που υπέστη ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν- κατά πληροφορίες- δύο νεαροί (20χρονοι) και δύο ανήλικοι. Εξετάζεται εάν οι ζημιές προκλήθηκαν ως απάντηση των αλλοδαπών μετά την επίθεση που ίσως δέχτηκαν.

«Εμείς μέχρι στιγμής έχουμε στη διάθεσή μας τα όσα λένε τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και τα οποία είπαν ότι δεν συμμετείχαν σε καμία φασαρία, δεν πέταξαν, αλλά ξαφνικά δέχτηκαν πέτρες.»

Πάντως προκαλεί ερωτήματα το γιατί κάποιος να πετάξει ξαφνικά πέτρες σε ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επιβαίνουν τουλάχιστον τέσσερα άτομα.

Εφημερίδα «Πατρίς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση