HomeHL-9Κακοποίηση σκύλου στα Χανιά: Τι κατέθεσε ο 55χρονος στις αρχές

Κακοποίηση σκύλου στα Χανιά: Τι κατέθεσε ο 55χρονος στις αρχές

Για ανθρωποφαγία κάνει λόγο ο δικηγόρος του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για ανθρωποφαγία κάνει λόγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 55χρονου από τα Κουνουπιδιανά, ο οποίος φέρεται να κακοποίησε τον σκύλο του.

Ο δικηγόρος του 55χρονου μίλησε στο Parakritika.gr, σημειώνοντας ότι στην κατάθεσή του ο πελάτης του υποστήριξε ότι θεώρησε πως μπορούσε να κάνει μόνος του στείρωση στο σκύλο του.

skilos-681x383

“Πίστευε ότι μπορεί να στειρώσει μόνος τον σκύλο του. Αυτό προσπάθησε να κάνει. Όταν είδε τι συνέβη, ο ίδιος τον πήγε στον κτηνίατρο”, αναφέρει ο δικηγόρος του.

Όπως προσθέτει, η κατάθεση του πελάτη του δεν ήταν παρά λίγες μόνο γραμμές, ακριβώς γιατί δεν είχε πολλά να πει, πέρα από το τι ακριβώς συνέβη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει.

eikona-skili-kriti-skai

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του 55χρονου σχολίασε στο Parakritika.gr ότι η εντολή από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Κώστα Χατζηδάκη, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο πελάτης του βασίστηκε σε… βασιλικό διάταγμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, κατέθεσε και έφυγε.

Ο φάκελος της δικογραφίας έχει διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση