HomeHL-SportsMVP για τον Σεπτέμβριο o Αντριάν Σαρδινέρο

MVP για τον Σεπτέμβριο o Αντριάν Σαρδινέρο

Με τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα σε Λαμία και Ατρόμητο ο Αντριάν Σαρδινέρο κέρδισε την προτίμηση του κόσμου του ΟΦΗ καθώς αναδείχθηκε mvp για τον Σεπτέμβριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 30χρονος στράικερ πέτυχε τα τρία από τα πέντε τέρματα της Κρητικής ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη στον Σεπτέμβριο. Η ψηφοφορία, η οποία ολοκληρώθηκε χθες – Τετάρτη (07/10), τον ανέδειξε “Player of the Month” με το υψηλό ποσοστό 46,6%.

Η ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τον “Player of the Month” του Σεπτεμβρίου, η οποία διήρκεσε από την Πέμπτη 01/10 ως την Τετάρτη 07/10. Τον Σεπτέμβριο η ομάδα μας έδωσε τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα Super League, με Παναιτωλικό, Λαμία και Ατρόμητο και έναν στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League, με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

“Player of the Month” αναδείχθηκε ο Adrian Sardinero με ποσοστό 46,6% έπειτα από ψηφοφορία των φιλάθλων της ομάδας. Μετά από κλήρωση, ο τυχερός που κερδίζει ένα T-shirt από την νέα συλλογή του ΟΦΗ, είναι ο Παναγιώτης Χατζηανέστης, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον Ισπανό επιθετικό και να παραλάβει το δώρο του από τα χέρια του.»

Υπενθυμίζουμε τα επίσημα παιχνίδια του ΟΦΗ που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα:

Super League
1η αγωνιστική: ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-1
2η αγωνιστική: Λαμία – ΟΦΗ 1-2
3η αγωνιστική: ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-2

Europa League
2ο προκριματικός γύρος: ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση