HomePost ItΣυνάντηση Σ.Βαρδάκη με Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου

Συνάντηση Σ.Βαρδάκη με Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ένστολο προσωπικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ένστολο προσωπικό του Νομού συζήτησε ο Σ. Βαρδάκης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νικόλαο Σπυριδάκη

Την έντονη ανησυχία του αναφορικά με παραλείψεις αλλά και ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ένστολο προσωπικό του Νομού Ηρακλείου, εκφράζει ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης.
Ενώ το δεύτερο κύμα της πανδημίας χτυπά τη χώρα μας, στη Διεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου εξακολουθούν να γίνονται ελλιπείς έλεγχοι για τον Covid-19, τόσο στο προσωπικό, όσο και στους κρατούμενους, εκθέτοντάς τους καθημερινά στην επικινδυνότητα του ιού.
Επιπλέον, οι ανάγκες για επιπρόσθετο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και υλικοτεχνικό εξοπλισμό είναι επιτακτικές, προκειμένου να διευκολυνθεί η αστυνόμευση και να αντιμετωπιστούν φαινόμενα παραβατικότητας σε περιοχές του Νομού.
Όπως τονίζει ο κ. Βαρδάκης, η κυβέρνηση οφείλει να αναγνωρίσει έμπρακτα τη σημασία του ρόλου των αστυνομικών και τους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται καθημερινά, παρέχοντάς τους δικαιωματικά το επίδομα επικινδυνότητας.
Τέλος, ο κ. Βαρδάκης δεσμεύτηκε ότι οι προσπάθειες για ενίσχυση του ένστολου προσωπικού και ένταξή του στο επίδομα επικινδυνότητας, παράλληλα με την ενίσχυση του στόλου με μηχανοκίνητο εξοπλισμό, θα ενταθούν το επόμενο διάστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση