HomeHL-TOPΚακοποίηση σκύλου στα Χανιά: Σε διαθεσιμότητα υπάλληλος της ΔΕΗ

Κακοποίηση σκύλου στα Χανιά: Σε διαθεσιμότητα υπάλληλος της ΔΕΗ

Μετά και τη παρέμβαση του Κωστή Χατζηδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη και όχι μόνο από την βάναυση κακοποίηση του σκύλου στα Χανιά από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος είναι υπάλληλος της ΔΕΗ.

Όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, για το συγκεκριμένο συμβάν παρενέβη ο ίδιος ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος ζήτησε από την διοίκηση της ΔΕΗ να αντιμετωπιστεί άμεσα το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει σε τέτοιες υποθέσεις.

Η απάντηση της ΔΕΗ ήταν άμεση καθως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένο υπάλληλος τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα από την Επιχείρηση ενώ έχει δοθεί η εντολή να ξεκινήσουν άμεσα όλες οι πειθαρχικές διαδικασίες.

«Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Με απόφαση του προέδρου, ο συγκεκριμένος υπάλληλος τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική και ποινική διερεύνηση της υπόθεσης», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

120861560_358510108829309_3590360469580737840_n

Εξακολουθεί ν’ αναζητείται ο δράστης

Εξακολουθεί να αναζητείται ο δράστης του βάναυσου βασανισμού του σκύλου του, στα Κουνουπιδιανά, στα Χανιά.

Η αστυνομία τον αναζητά, αφού τα στοιχεία του είναι γνωστά με την απάνθρωπή αυτή πράξη του να προκαλεί αποτροπιασμό αλλά και θύελλα αντιδράσεων στις φιλοζωικές οργανώσεις αλλά και στους απλούς πολίτες.

120826488_358510078829312_6395587453370230947_o

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για τον Χ.Α, είναι 55χρονών, και είναι ο ιδιοκτήτης του σκύλου που κρέμασε σε ένα δέντρο και κατόπιν το ευνούχισε.

Η σύζυγός του μάλιστα κατέθεσε ότι ο άνδρας της προχώρησε σε αυτή την πράξη επειδή ο σκύλος που ήθελε παιχνίδια, τον εκνεύρισε, αφού  δεν το άφηνε να κάνει δουλειές του.

Ειδικότερα, ο άνδρας έδεσε και κρέμασε το ζώο του και του έκοψε τους όρχεις με ταναλια.

Ένας περαστικός, άκουσε τα κλάματα του σκύλου και πήρε το άτυχο ζώο μεταφέροντας το, αιμόφυρτο και με τρομερούς πόνους, στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

kthniatros

«Τα ουρλιαχτά άκουσε Γερμανός ή Άγγλος τουρίστας , αυτός ξεκρέμασε σε κατάσταση σοκ το σκυλί και το πήγε στον κτηνίατρο», δήλωσε η Προέδρος του Πανελλήνιου Φιλοζωϊκού Συλλόγου, Νατάσσας Μπομπολάκη.

Ο σκύλος ήταν σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα ενώ εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο. Ευτυχώς, ο 55χρονος δεν κατάφερε να κόψει εντελώς τους όρχεις του ζώου αλλά να το τραυματίσει σοβαρά προκαλώντας του βαθιά πληγή.

Ο άνδρας που κακοποίησε το άτυχο ζώο, μετά την αποτρόπαια πράξη του ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Ευτυχώς το σκυλί, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και πλέον αναζητείται φιλοξενία και υιοθεσία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει για το περιστατικό.

Εξίσου σοκαριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι, στο κεφάλι έχει σημάδια, πιθανότατα από τσιγάρα που έσβηνε πάνω του ο ιδιοκτήτης που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Φιλοζωϊκές οργανώσεις προγραμματίζουν διαμαρτυρία έξω από την δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται ο δράστης ενώ το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση