HomeHL-9Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης: «Η υγεία του Σεβασμιωτάτου είναι σταθερή αλλά ευάλωτη»

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης: «Η υγεία του Σεβασμιωτάτου είναι σταθερή αλλά ευάλωτη»

Κάλεσμα για προσευχή «υπέρ υγείας του Ποιμενάρχου μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Νευρολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται, μετά το εξιτήριο από την Εντατική, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.

Όπως αναφέρεται στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης είναι απύρετος και ευδιάθετος.

Πιο αναλυτικά αναφέρει: «Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική ΠαΓΝΗ και η εξέλιξη της υγείας του είναι ομαλή. Είναι απύρετος και ευδιάθετος».

Τι αναφέρει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, είναι «σταθερή αλλά ευάλωτη».

Μάλιστα, οι ιερείς του νησιού απευθύνουν κάλεσμα στους Χριστιανούς να προσευχηθούν «υπέρ υγείας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης:

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοινώνει μετά δοξολογίας στο Θεό, ότι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος εξήλθε χθες 6 Οκτωβρίου, από την Μ.Ε.Θ. του ΠΑ.Γ.Ν.Η και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας της Νευρολογικής Κλινικής.

Η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου είναι σταθερή αλλά ευάλωτη και γι’ αυτό, από τους θεράποντες ιατρούς, απαγορεύονται κάθε είδους επισκεπτήρια.

Καλούμε παράλληλα όλους τους ευσεβείς χριστιανούς, σε προσευχή υπέρ υγείας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση