HomeΚΡΗΤΗΝέες Συντονίστριες Εκπαίδευσης νοσηλευτών ΜΕθ

Νέες Συντονίστριες Εκπαίδευσης νοσηλευτών ΜΕθ

Συναντήθηκαν με τη Λένα Μπορμπουδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, συναντήθηκαν χθες οι Συντονίστριες Εκπαίδευσης στην Κρήτη, των ειδικευομένων νοσηλευτών στην Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική και τη Δημόσια Υγεία/Κοινοτική Νοσηλευτική, κ.κ. Αγγελική Πρινάρη, και Ειρήνη Μακράκη αντίστοιχα.

Οι δύο συντονίστριες, κλάδου ΠΕ Νοσηλευτικής, θα έχουν τριετή θητεία και ορίστηκαν, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, με απόφαση της Διοικήτριας, ακολούθως της σχετικής δημόσιας πρόσκλησης ενδιαφέροντος της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Έργο τους είναι, σε συνεργασία με τους Αναπληρωτές Συντονιστές Εκπαίδευσης που ορίστηκαν ανά εκπαιδευτική δημόσια υγειονομική μονάδα, η εποπτεία και ο συντονισμός της κλινικής και θεωρητικής ετήσιας εκπαίδευσης των νοσηλευτών, οι οποίοι επιλέχθηκαν για τη λήψη ειδικότητας στις υγειονομικές μονάδες ευθύνης της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτής συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν ο Δ/τής Δημόσιας Υγείας της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, Μιχάλης Πλατάκης, και η προϊσταμένη του τμήματος, Αργυρώ Ανδρουλιδάκη, συζητήθηκαν διαδικαστικά θέματα που απασχολούν και ανταλλάχτηκαν απόψεις, ενώ τις προσεχείς ημέρες σε νέα σύσκεψη εργασίας, παρουσία και των Αναπληρωτών Συντονιστών, θα δοθούν περεταίρω οδηγίες υλοποίησης των δύο Προγραμμάτων Νοσηλευτικής Ειδίκευσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση