HomeΚΡΗΤΗΕπίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στις «καμένες» περιοχές της Μεσσαράς

Επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στις «καμένες» περιοχές της Μεσσαράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μεσσαρίτης Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή, 6 Ιουλίου τα «καμένα» χωριά της Μεσσαράς, για να συναντήσει τους κατοίκους των περιοχών, οι οποίοι υπέστησαν ζημιές κατά τις πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε τα χωριά Σκούρβουλα, και στην συνέχεια Αντισκάρι, Πλατιά Περάματα και Τσίγκουνα, και συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Φαιστού κ. Γιώργο Αρμουτάκη, με τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη, κτηνοτρόφους, αγρότες και κατοίκους των περιοχών και συζήτησαν για τις ζημιές και την αποτροπή ανάλογων περιστατικών στο μέλλον, ενώ σε διαρκή επικοινωνία βρίσκεται και με την απερχόμενη Δήμαρχο  Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιωργη.

Όπως τόνισε: «Στόχος μας είναι η Πολιτεία να βρεθεί δίπλα σε κάθε αγρότη – κτηνοτρόφο που υπέστη ζημιά από τις τελευταίες πυρκαγιές. Η εμπειρία που έχουμε από αντίστοιχες πυρκαγιές τα προηγούμενα δύο χρόνια, πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε να μην χαθεί ούτε μέρα για την αποκατάσταση των πληγέντων» και συνέχισε λέγοντας «η αγωνία των κατοίκων είναι μεγάλη, μιας και οι ζημίες είναι πολλές. Θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες αποκατάστασης και αποζημίωσης των πληγέντων.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στο Πυροσβεστικό Σώμα, που με άψογο συντονισμό, με γρήγορα αντανακλαστικά και σε συνεργασία με τους κατοίκους των περιοχών κατάφεραν να θέσουν πολύ γρήγορα υπό έλεγχο την φωτιά. Τους ευχαριστούμε.»

AYGENAKHS MESARA1 AYGENAKHS MESARA2

Διαφήμιση
Διαφήμιση