HomeHL-9Στη ΜΕΘ αλλά σε καλή κατάσταση ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος

Στη ΜΕΘ αλλά σε καλή κατάσταση ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος

Το νεότερο ανακοινωθέν-Τον επισκέφθηκε η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ΜΕΘ, αλλά σε καλή κατάσταση, παραμένει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, όπως αναφέρεται στο νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως έχει αναφέρει ήδη το cretapost, o Αρχιεπίσκοπος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, την Τρίτη ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ενώ αναμένεται να μεταφερθεί σε κλινική του νοσοκομείου.

Η κατάσταση της υγείας του εμφανίζει βελτίωση, ωστόσο επειδή παρουσίασε πυρετό το βράδυ της Κυριακής οι γιατροί αποφάσισαν να παραμείνει και σήμερα στη ΜΕΘ και να μεταφερθεί την Τρίτη στην νευρολογική κλινική.

Υπενθυμίζεται ότι ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27 Σεπτεμβρίου με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν το οποίο υπογράφει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης αναφέρει:

«Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27/09/2020 για οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Είναι σε καλή γενική κατάσταση, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός.

Επειδή ενεφάνισε πυρετική κίνηση την Κυριακή, κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή του στη ΜΕΘ και σήμερον.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή».

Τον επισκέφθηκε η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης 

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη επισκέφθηκε σήμερα τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πα.Γ.Ν.Η.

Η Διοικήτρια και ο Υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του  αγαπητού Αρχιεπισκόπου Κρήτης από την πρώτη στιγμή νοσηλείας του.

Ευχή όλων μας να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του και το πνευματικό έργο του».

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση