HomeHL-9Στ. Αρναουτάκης από την Ιεράπετρα: «Να στηριχθεί η ενδοχώρα και ο αγροτικός κόσμος»

Στ. Αρναουτάκης από την Ιεράπετρα: «Να στηριχθεί η ενδοχώρα και ο αγροτικός κόσμος»

Έργα υποδομής για άρδευση και αποζημιώσεις για τον covid 19

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την στήριξη του αγροτικού κόσμου με συγκεκριμένα μέτρα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ζήτησε από την Ιεράπετρα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
«Θέλουμε την στήριξη της ενδοχώρας και των ανθρώπων που παράγουν αγροτικά ποιοτικά προϊόντα και να δούμε τα επόμενα χρόνια την απολαβή των κόπων όλων των αγροτών», δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Χαιρετίζοντας την συνάντηση εργασίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ανατολή» στο Στόμιο Ιεράπετρας, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη και του Δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη.

«Ως Περιφέρεια Κρήτης θέλουμε να συμβάλλετε ώστε να προχωρήσουν, τα έργα υποδομών που θέτουν οι Δήμαρχοι κι εμείς, καθώς και την αύξηση του ποσού για την δακοκτονία στην οποία πήγαμε φέτος πολύ καλά. Επίσης, την αύξηση του ποσού για τα σχέδια βελτίωσης γιατί υπάρχουν 185 επιλαχόντες που πρέπει να ενταχθούν καθώς ζητάμε και τη βοήθεια που πρέπει να δοθεί σε αυτούς που έχουν χάσει την παραγωγή τους λόγω κορονοϊού κι έχουν απωλέσει κάθε εισόδημα», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.
14
Στη συνάντηση υπήρξε παρουσία και τοποθετήσεις τοπικών αγροτικών φορέων και παραγωγών, για τα προβλήματα του κλάδου. Παρόντες ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, Πρωτογενή Τομέα Μανόλης Χνάρης, Οικονομικών Μαρία Χανιωτάκη, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τα αγροτικά θέματα Λασιθίου Γιώργος Τσιφετάκης και αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση