HomeΕΛΛΑΔΑΚορωνοϊός: Νεκρός 71χρονος Σκωτσέζος που έκανε διακοπές στην Κέρκυρα

Κορωνοϊός: Νεκρός 71χρονος Σκωτσέζος που έκανε διακοπές στην Κέρκυρα

Σε κατάσταση σοκ ο φίλος του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενας άνδρας 71 ετών από τη Σκωτία κατέληξε το πρωί της Πέμπτης (1/10) στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Corfu TV, ο άνδρας πήγε σε ιδιωτική κλινική με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας, υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όμως σήμερα το πρωί απεβίωσε αιφνιδίως.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείο Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, ο άτυχος 71χρονος νοσηλεύθηκε στην ειδική κλινική λοιμωδών, ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε και σήμερα το πρωί απεβίωσε, μάλλον από καρδιακή ανακοπή.

Σε κατάσταση σοκ ο φίλος του

Στο μεταξύ, στο ξενοδοχείο αναφοράς μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας 60χρονος άνδρας ο οποίος έκανε διακοπές στην Κέρκυρα μαζί με τον 71χρονο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 60χρονος δεν έχει υποβληθεί σε τεστ, ωστόσο όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες. Ο άνθρωπος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς μέσα σε λίγες ώρες έχασε τον φίλο του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση