HomeHL-SportsΣτον Εργοτέλη και με τη… βούλα ο Ποζατζίδης

Στον Εργοτέλη και με τη… βούλα ο Ποζατζίδης

Ο πρώην άσος του Πλατανιά δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή του και τίθεται στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παίκτης του Εργοτέλη κι επίσημα έγινε την Τετάρτη ο Στέλιος Ποζατζίδης, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με τον 26χρονο αριστερό μπακ.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Ποζατζίδη. Η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Ποζατζίδης ο οποίος έχει γεννηθεί στις 24/07/1994 στην Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το βιογραφικό του είναι αρκετά πλούσιο έχοντας παίξει σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο νεοαποκτηθέντας παίκτης του Εργοτέλη ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και από εκεί πέρασε από πολλές ομάδες σε όλη τη χώρα, πριν φορέσει τα χρώματα της ομάδας μας. Ο λόγος για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Πανιώνιο, την Καλλονή, την Λαμία, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Πανσερραϊκό και τον Πλατανιά.

Ο νέος κιτρινόμαυρος ποδοσφαιριστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέροντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Εργοτέλη. Μια ομάδα με ιστορία αλλά και όλες τις προδιαγραφές για να μπορέσει ο κάθε αθλητής να αφοσιωθεί και να δουλέψει.

Ευελπιστώ σε μια καλή χρονιά τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Να έχουμε όλοι υγεία και όλα τα υπόλοιπα θα τα βγάλουμε στο γήπεδο”».

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της ημέρας, αρχικά όλοι οι παίκτες παρακολούθησαν την ανάλυση σε βίντεο του φιλικού ματς με τον ΟΦΙ, για να δουλέψουν κατόπιν στα τελειώματα φάσεων μέσα από συνδυαστικό παιχνίδι και να ολοκληρώσουν με δίτερμα.

Ατομικά προγράμματα συνέχισαν οι Μπότε, Κωστανάσιος, Αλεξάκης, Καπουράνης και Σαρρής, ενώ για την Πέμπτη (1/10) έχει προγραμματιστεί ξανά πρωινή προπόνηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση