HomeHL-LifestyleΗ Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη με τον καρκίνο

Η Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη με τον καρκίνο

Προσπαθώ να χαρώ όλες τις μικρές στιγμές που οι άλλοι θεωρούν δεδομένες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την μάχη της με τον καρκίνο του μαστού θέλησε να ενημερώσει τους οπαδούς της η διάσημη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, τονίζοντας ότι προσπαθεί να «απολαύσει όλες τις μικρές στιγμές» της ζωής της.

Το 2020, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Beverly Hills 90210», αποκάλυψε δημόσια πως ο καρκίνος του μαστού είχε επιστρέψει και είχε εξαπλωθεί. Και τώρα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, περιέγραψε την στιγμή που έκανε την ανακοίνωση στους κοντινότερους φίλους της σε ένα δείπνο στο σπίτι της με την ογκολόγο δρ. Λόρενς Πίρο.

Η Σάνεν Ντόχερτι είπε πως η γιατρός εξήγησε ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε «ορμονική θεραπεία για να εμποδίσει τα οιστρογόνα που τροφοδοτούν τον καρκίνο της, καθώς και ένα δεύτερο στοχευμένο φάρμακο που συχνά είναι αποτελεσματικό στην σταθεροποίηση της μεταστατικής νόσου».

 «Προσπαθώ να χαρώ όλες τις μικρές στιγμές της ζωής μου»

Η διάσημη ηθοποιός θέλησε, όμως, να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της. «Προσπαθώ να χαρώ όλες τις μικρές στιγμές που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν ή θεωρούν δεδομένες» είπε. «Τα μικρά πράγματα είναι μεγαλοπρεπή για μένα. Υπάρχει αυτό το ατελείωτο πηγάδι μέσα μας και πρέπει να συνεχίσουμε να σκάβουμε μέσα σε αυτό το πηγάδι για την δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες, ώστε να μπορέσουμε να δούμε όλη την ομορφιά».

Επίσης, η Σάνεν Ντόχερτι, που ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους με αναρτήσεις σχετικά με την υγεία της, την πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο καρκίνος του μαστού, είπε ότι κάνει ανασκόπηση της ζωής της, αναρωτιέται εάν έχει καλό κάρμα και αναρωτιέται για το πώς θα είναι το τέλος.

«Σκεφτόμουν: Έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κακό κάρμα; Άρχισα να μελετώ την ζωή μου και τα πράγματα που είχα κάνει αλλά και όσα δεν είχα κάνει. Πώς φερόμουν στους άλλους ανθρώπους» είπε η Σάνεν Ντόχερτι.

Θέλει να γράψει γράμματα στους δικούς της ανθρώπους

Κάτι άλλο που σχεδιάζει να κάνει είναι να γράψει επιστολές και να αφήσει βίντεο για φίλους και συγγενείς μετά τον θάνατό της. «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πω στην μητέρα μου. Θέλω ο σύζυγός μου να γνωρίζει τι σημαίνει για μένα. Αλλά όταν έρθει η ώρα να το κάνω, θα είναι σχεδόν το τέλος. Θα είναι σαν να νιώθεις ότι κλείνεις τον διακόπτη και εγώ δεν είμαι έτοιμη ακόμη να τον κλείσω. Νιώθω σαν να είμαι ένας πολύ, πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου όταν νιώθεις ότι υα ζήσεις για άλλα 10 ή 15 χρόνια» πρόσθεσε η Σάνεν Ντόχερτι.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση