HomeHL-9Κρητική φιλοξενία: Γεύμα Μητσοτάκη σε Πομπέο

Κρητική φιλοξενία: Γεύμα Μητσοτάκη σε Πομπέο

Mε ντόπια πιάτα και εδέσματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρωθυπουργός παρέθεσε γεύμα εργασίας στον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών  και σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού περιλαμβάνει κρητικά εδέσματα και ντόπια πιάτα.

Την κρητική φιλοξενία είχε την ευκαιρία να απολαύσει και σήμερα ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά.

1-42

Ο πρωθυπουργός παρέθεσε γεύμα εργασίας στον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού περιλαμβάνει κρητικά εδέσματα και ντόπια πιάτα.

2

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο μετά την επίσκεψη τους στη Βάση της Σούδας, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών στην 115 Πτέρυγα Μάχης και αμέσως μετά ακολούθησαν δηλώσεις στα ΜΜΕ. Στις συναντήσεις των δυο ανδρών, συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού, πρέσβης Ελένη Σουρανή.

Από αμερικανικής πλευράς συμμετείχαν ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, o βοηθός υπουργός Εξωτερικών, Φίλιπ Ρίκερ, ο στρατιωτικός σύμβουλος του κ. Πομπέο, Ρίκι Γουάντελ και η σύμβουλος του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μέρι Ελίζαμπεθ Κίσελ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση