HomeΕΛΛΑΔΑΧαλκίδα: Αναζητούν 60χρονο που μαχαίρωσε νεαρό και διέφυγε

Χαλκίδα: Αναζητούν 60χρονο που μαχαίρωσε νεαρό και διέφυγε

Μαχαίρωμα και σε καφενείο στην Ηράκλεια Σερρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι περαστικοί που παρακολουθούσαν χωρίς να επεμβαίνουν τον διαπληκτισμό που είχαν ένας νεαρός με έναν κατά πολύ μεγαλύτερό του άνδρα σε κεντρική λεωφόρο της Χαλκίδας, «πάγωσαν» ξαφνικά όταν είδαν τον πρώτο να σωριάζεται αιμόφυρτος στον δρόμο.

Πριν προλάβει κάποιος να επέμβει, ο ηλικίας περίπου 60 χρόνων άνδρας που είχε μαχαιρώσει στο μηρό τον 25χρονο, έσπευδε να εξαφανιστεί. Οι θαμώνες ενός καφέ στην λεωφόρο Χαϊνά έδωσαν την περιγραφή του στους άνδρες της Αστυνομίας που ξεκίνησαν αμέσως έρευνες, αλλά ως αργά χθες δεν είχαν εντοπίσει τον δράστη.

Ο 25χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα του που δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Οι λόγοι του αιματηρού επεισοδίου, πάντως, παραμένουν αδιευκρίνιστοι και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μαχαίρωμα και σε καφενείο στην Ηράκλεια Σερρών

Κανείς δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε σε ένα καφενείο στην Ηράκλεια Σερρών, όταν δύο θαμώνες που είχαν προσωπικές διαφορές άρχισαν να λογομαχούν. Ξαφνικά, ο ένας άρπαξε ένα μαχαίρι που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι και τραυμάτισε με αυτό τον άλλο στο χέρι! Αμέσως μετά, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και τον αναζητούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στην συνέχεια υπέβαλλε μήνυση εναντίον του.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση