HomeHL1-WorldΕκκληση Πούτιν στους πολίτες: Τηρείτε τα μέτρα, αλλιώς καραντίνα που θα πλήξει την οικονομία

Εκκληση Πούτιν στους πολίτες: Τηρείτε τα μέτρα, αλλιώς καραντίνα που θα πλήξει την οικονομία

8.135 νέα κρούσματα κορωνοϊού τη Δευτέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κάλεσε τη Δευτέρα τους πολίτες της χώρας του να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Ο Πούτιν τόνισε πως κάτι τέτοιο είναι κρίσιμο, ώστε να μην αναγκασθεί η χώρα να εφαρμόσει ευρείας κλίμακας περιοριστικά μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, που θα πλήξουν την οικονομία και θα είναι επιβαρυντικά για όλους, όπως έγινε την άνοιξη.

Το αποτέλεσμα των κοινών προσπαθειών για την καταπολέμηση του κορωνοϊού εξαρτάται απ’ τον καθένα, «ώστε να μην χρειασθεί -όπως είπε- να προσφύγουμε, όπως έγινε την άνοιξη, στην ευαίσθητη για την οικονομία και επιβαρυντική για το σύνολο ευρείας κλίμακας πρακτική των περιοριστικών μέτρων».

Οι Ρώσοι πολίτες δεν πρέπει να σταματήσουν να προσέχουν, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ζητώντας τους να είναι προσεκτικοί, καθώς όπως είπε «οι κίνδυνοι παραμένουν», όπως και να τηρούν τις συστάσεις των γιατρών και των ειδικών για να προστατεύουν την υγεία τους.

8.135 νέα κρούσματα κορωνοϊού τη Δευτέρα

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στη Ρωσία έφτασε τις 8.135 μολύνσεις κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο, με τα οποία ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε σε 1.159.573.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση που παρουσιάζουν τα ημερήσια κρούσματα μετά τις 16 Ιουνίου. Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με τις Αρχές, 61 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από Covid-19, με τους οποίους ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τη νόσο ανήλθε σε 20.385.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση