HomeΚΡΗΤΗΣτον Γεώργιο Πατραμάνη η απόδοση υποτροφίας του ΙΕΚ Kappa Studies για το Δήμο Μαλεβιζίου

Στον Γεώργιο Πατραμάνη η απόδοση υποτροφίας του ΙΕΚ Kappa Studies για το Δήμο Μαλεβιζίου

Εις μνήμην του Θαλασσινού-Καλλιγιαννάκη Στυλιανού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόδοσης υποτροφίας σε δημότη του Δήμου Μαλεβιζίου στην οποία προχωρά κάθε χρόνο το ΙΕΚ Kappa Studies στη μνήμη του εκλιπόντος Θαλασσινού-Καλλιγιαννάκη Στυλιανού.

Έπειτα από την προκήρυξη της υποτροφίας και τη συλλογή των υποψηφίων υποτρόφων για το Δήμο Μαλεβιζίου, οι υποψήφιοι πέρασαν από συνέντευξη ενώπιον ειδικής επιτροπής αξιολόγησης που συνέστησε το ΙΕΚ Kappa Studies, με τη συμμετοχή της Αντιδημάρχου Χρύσας Λυρώνη ως εκπροσώπου του Δήμου Μαλεβιζίου. Στο πλαίσιο της τελικής διαδικασίας αξιολόγησης η επιτροπή αποφάσισε να αποδώσει την υποτροφία για το Δήμο Μαλεβιζίου στον Γεώργιο Πατραμάνη. Ο υπότροφος επέλεξε το Τμήμα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης.

Η υποτροφία αποδόθηκε στον Γεώργιο Πατραμάνη στο πλαίσιο σεμνής τελετής που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ Kappa Studies στο Κοκκίνη Χάνι. Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή μελών της οικογένειας του εκλιπόντος Θαλασσινού-Καλλιγιαννάκη Στυλιανού, παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Χρύσα Λυρώνη. Πρόκειται για διετή υποτροφία συνολικής αξίας 8.000€.

Διαφήμιση
Διαφήμιση