HomeHL-SportsΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2

Γκολ και θέαμα στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League ΟΦΗ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μανούσο και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Γούτα, ενώ στο προηγούμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Μουνίθ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι Κρητικοί σκόραραν με τον Σαρδινέρο στο 49’ και το 56’ και είχαν δοκάρι στο 41’ με το Ναμπί. Μάλιστα, γκολ που σημείωσαν στο τέλος του πρώτου μέρους ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τη χρήση VAR.

 Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 40λεπτο, ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα μετά από εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.
Παρά την πίεση των γηπεδούχων, προκειμένου να πάρουν με πλεονέκτημα το δρόμο προς τα αποδυτήρια, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που… χαμογέλασε, με τον Μανούσο από κοντά να ανοίγει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων το σκορ για τους Περιστεριώτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, αλλά το VAR χάρισε το προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Στο επόμενο λεπτό οι Κρήτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Γιαννιώτης με σπουδαία επέμβαση είπε «όχι» στο δυνατό σουτ του Ναμπί από το σημείο του πέναλτι.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε δυναμικά, πίεσε, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και η ανατροπή δεν άργησε να έρθει. Στο 49΄ και μετά από κάθετη πάσα του Νέιρα, ο Σαρδινέρο πήρε την ασίστ και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1.

Ο ίδιος μάλιστα, επτά λεπτά αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, όταν μετά από πάσα του Γιαννούλη πλάσαρε τον Γιαννιώτη για το 2-1.

Με τον Ατρόμητο να έχει πρόβλημα στη δημιουργία και τον Μανούσο να αποτελεί μοναδική απειλή της εστίας του Βάτερμαν, το σκηνικό του αγώνα έδειχνε να μην αλλάζει.

Ωστόσο, αμέσως μετά την αποβολή του Μουνίθ με απευθείας κόκκινη, ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά από σέντρα του Μανούσου, γράφοντας το τελικό 2-2 και στερώντας από τον ΟΦΗ τον δεύτερο του εφετινό «τρίποντο».

Γκολ: 45′ +1 Μανούσος (Ατρόμητος), 49′ Σαρδινέρο (ΟΦΗ), 56′ Σαρδινέρο (ΟΦΗ), 90’+3 Γούτας (Ατρόμητος)

Κίτρινες κάρτες: Μεγιάδο, Βούρος, Ουές – Τομάσεβιτς, Ραμπέγιο, Γκάλο, Ρισβάνης

Κόκκινες κάρτες: 90’+2

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαχαριάδης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τον Δημητριάδη του Συνδέσμου Καστοριάς και τον Γεωργακόπουλο του Συνδέσμου Πειραιά.

Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Διαμαντόπουλος του Συνδέσμου Αρκαδίας και βοηθός ο Καλαμπόκης του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Γιαννούλης, Σελίμοβιτς, Βούρος, Ουές, Κοροβέσης (90’+4 Γιάννου), Ναμπί (88′ Στάρτζεον), Νέιρα, Στάικος (78′ Μίγγος), Μεγιάδο, Σαρδινέρο (78′ Γκαργκαλατζίδης).

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Στρούγγης (46′ Ρισβάνης), Γκάλο, Τομάσεβιτς (42′ Νάτσος), Κιβρακίδης, Χαρίσης (65′ Μουνίθ), Σάλομον, Ραμπέγιο (80′ Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46′ Ούμπιδες), Μανούσος.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση