HomeLife & StyleΤουρκία: Σύζυγος ποδοσφαιριστή πλήρωσε δολοφόνο για να τον σκοτώσει

Τουρκία: Σύζυγος ποδοσφαιριστή πλήρωσε δολοφόνο για να τον σκοτώσει

Του έδωσε 1,1 εκατ. ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Γιαγκμούρ Ασίκ, σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών, αποφάσισε να δολοφονήσει τον άντρα της, του παλαίμαχου Τούρκου ποδοσφαιριστή, Εμρέ Ασίκ.

Η Γιαγκμούρ, όπως μεταδίδει η αγγλική έκδοση της Hurriyet, προσέφερε 1,1 εκατ. ευρώ σε επαγγελματία δολοφόνο για να σκοτώσει τον σύζυγό της και να τον θάψει σε σημείο που δεν θα τον βρει κανείς. Η γυναίκα είχε παράνομη σχέση με τον Έρντι Σουνγκούρ, μαζί με τον οποίο αναμένεται να κατηγορηθούν για «απόπειρα δολοφονίας».

Φωτογραφίες: Η γυναίκα που θέλησε να δολοφονήσει τον σύζυγό της
Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο που κατατέθηκε από τον εισαγγελέα της βορειοδυτικής επαρχίας Ντούζτσε, αρχικά, η Γιαγκμούρ Ασίκ ζήτησε από τον Σουνγκούρ να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Όταν εκείνος αρνήθηκε, αποφάσισε να απευθυνθεί σε επαγγελματία, που είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία τριών ανθρώπων.

«Είχα μια σχέση με την Γιανγκμούρ. Σκέφτηκε να κληρονομήσει την περιουσία του μόνο μετά το θάνατο του Εμρέ Ασίκ. Μου ζήτησε να τον σκοτώσω, αλλά αρνήθηκα », δήλωσε ο Σουνγκούρ στην κατάθεσή του προς τους εισαγγελείς.

Η Γιανγκμούρ φέρεται να έδωσε όπλο στον δολοφόνο και να έψαξαν μαζί για περιοχές, προκειμένου να θάψουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Η δολοφονία του Εμρέ δεν έγινε πράξη, καθώς ο επαγγελματίας δολοφόνος παραιτήθηκε και τα ομολόγησε όλα στον πρώην ποδοσφαιριστή.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση