HomeHL-9Υπ. Πολιτισμού: Χωρίς άδεια η διαφήμιση του Ρουβά στο Ηρώδειο

Υπ. Πολιτισμού: Χωρίς άδεια η διαφήμιση του Ρουβά στο Ηρώδειο

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ για τον Σάκη Ρουβά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση σχετικά με ανάρτηση του Σάκη Ρουβά, μετά από αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτηση φωτογραφίας στα social media, του τραγουδιστή να παρκάρει τζιπ γνωστής εταιρείας στο Ηρώδειο, εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού.

«Η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

sakis-roubas-irodeio

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ για τον Σάκη Ρουβά

«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις».

Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού έρχεται μετά από αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media ύστερα από ανάρτηση του Σάκη Ρουβά. Στη φωτογραφία, ο τραγουδιστής πόζαρε με αυτοκίνητο της εταιρείας έξω από την κεντρική είσοδο, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Μετά από λίγες ώρες, ωστόσο, εξαιτίας αρκετών σχολίων για την κίνηση του τραγουδιστή, το ποστ «κατέβηκε» από τα social media του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση