HomePost ItΚΙΝΑΛ Ηρακλείου για την εγκατάλειψη αθλητικών υποδομών από τη ΝΔ

ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου για την εγκατάλειψη αθλητικών υποδομών από τη ΝΔ

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού και Βουλευτή Ν. Ηρακλείου της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, σχετικά με την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης του Ηρακλείου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, επισημαίνει:

«Είναι γνωστό, σε όλο τον λαό του Ηρακλείου και την αθλητική κοινότητα, ότι το σύνολο των μεγάλων αλλά και μικρότερων αθλητικών υποδομών του νομού μας (Δημοτικά Κλειστά Γυμναστήρια, γήπεδα ποδοσφαίρου, κολυμβητήρια, κ.α., Παγκρήτιο Στάδιο, Κλειστό γήπεδο στα «Δύο Αοράκια», κ.λπ.), σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε επί ΠΑΣΟΚ, με σημαντικότερο ορόσημο την περίοδο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες «ΑΘΗΝΑ 2004».

Πράγματι λοιπόν, την τελευταία δεκαπενταετία οι Κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν δημιούργησαν νέες αθλητικές υποδομές στη Κρήτη, αλλά εγκατέλειψαν στην τύχη τους και δεν κατάφεραν καν να συντηρήσουν επαρκώς, όλες τις υπάρχουσες, που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Υποδομές που βελτίωσαν συνολικά την αθλητική δραστηριότητα στο νησί μας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα φιλοξενίας διεθνών διοργανώσεων για τις οποίες είμαστε όλοι περήφανοι.

Είναι επίσης προφανές, ότι οι δηλώσεις του κ. Αυγενάκη αποκαλύπτουν την ανυπαρξία «επιτελικού κράτους» και οποιουδήποτε στρατηγικού σχεδιασμού από τη Νέα Δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα. Για τη Νέα Δημοκρατία, συνεχίζει η αξιοποίηση των χρημάτων του ελληνικού λαού και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του, να εξαρτάται από τον…«μπάρμπα στη Κορώνη», που αν μια περιοχή δεν έχει, δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα! Αυτό το αποδεικνύει και η διαχρονική εγκατάλειψη της Κρήτης από τις Κυβερνήσεις της ΝΔ, σε ότι αφορά γενικότερα τα νέα έργα υποδομών, που ακόμα συνεχίζεται.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση