HomePost ItΣτην έκθεση ψηφιδωτού ο Χάρης Μαμουλάκης

Στην έκθεση ψηφιδωτού ο Χάρης Μαμουλάκης

Του Συλλόγου Μικρασιατών Κρήτης «Ο Άγιος Πολύκαρπος»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την έκθεση ψηφιδωτού του Συλλόγου Μικρασιατών Κρήτης «ο Άγιος Πολύκαρπος» που πραγματοποιείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, επισκέφτηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ν. Ηρακλείου και αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Χάρης Μαμουλάκης.

Μια έκθεση που παρουσιάζει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Εργαστήριο Ψηφιδωτού του Συλλόγου, από την εκπαιδεύτρια Βαγγελιώ Αγιομυργιαννάκη και τους εκπαιδευόμενους της που συμμετέχουν ως εκθέτες των προσωπικών τους δημιουργιών. Ο Χάρης Μαμουλάκης ξεναγήθηκε στην έκθεση, είδε από κοντά πως δημιουργείται ένα ψηφιδωτό έργο τέχνης και σε δήλωσή του τόνισε: «Όταν η επίπονη δουλειά συναντά την τέχνη, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς και όλα τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου και προτρέπω τους συμπολίτες μας να επισκεφτούν αυτή την εξαιρετική έκθεση. Είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιαστούν!».

Υπενθυμίζεται ότι έκθεση, η οποία πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου, θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου και οι ώρες προσέλευσης του κοινού είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:00 και 17:00 έως 20:00 και Σάββατο 09:00 έως 14:00.

Διαφήμιση
Διαφήμιση