HomeHL1-WorldΕπίθεση στο Παρίσι κοντά στο Charlie Hebdo

Επίθεση στο Παρίσι κοντά στο Charlie Hebdo

«Είδα έναν άντρα με ματσέτα να καταδιώκει έναν συνάδελφό μου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και δεύτερος ύποπτος συνελήφθη μετά την επίθεση κοντά στα παλαιά γραφεία του Charlie Hebdo, μετέδωσε το ραδιοφωνικό δίκτυο France Info.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι την έρευνα για την επίθεση κοντά στο «Charlie Hebdo» ανέλαβε η αντιτρομοκρατική εισαγγελία.

Υπάλληλος της Premières Lignes, πρακτορείου Τύπου και εταιρείας παραγωγής, διηγήθηκε ότι δύο συνάδελφοί της βρίσκονταν στον δρόμο κάτω από τα γραφεία της εταιρείας και κάπνιζαν, όταν άκουσε ουρλιαχτά. Πλησίασε στο παράθυρο και είδε τον έναν από τους συναδέλφους της, μέσα στο αίμα, να καταδιώκεται από έναν άνδρα που κρατούσε ματσέτα. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στον δρόμο όπου βρίσκονταν τα γραφεία του «Charlie Hebdo». Εκτοτε, τα γραφεία του σατιρικού εντύπου στεγάζονται σε μυστικό τόπο.

Η αστυνομία του Παρισιού έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από τον τόπο της επίθεσης και εξαιτίας «ύποπτου δέματος», και καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τη ζώνη αυτή, ενώ χιλιάδες μαθητές έχουν περιορισθεί στα κτίρια των σχολείων τους σε πολλές συνοικίες του κέντρου του Παρισιού για προληπτικούς λόγους.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση