HomeHL-TOPΨυχολόγοι στο πλευρό της μητέρας που απειλούσε ν’ αυτοκτονήσει

Ψυχολόγοι στο πλευρό της μητέρας που απειλούσε ν’ αυτοκτονήσει

Μία δύσκολη περίπτωση, λένε οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία δύσκολη περίπτωση είχαν κληθεί ν’ αντιμετωπίσουν τις τελευταίες ώρες οι αρχές της Κρήτης με «πρωταγωνίστρια» μία μητέρα με ψυχολογικά προβλήματα η οποία απειλούσε αρχικά πως θα αυτοκτονήσει και στη συνέχεια πως θα κάψει το σπίτι μαζί με το παιδί της μέσα.

Ευτυχώς από νωρίς το απόγευμα η 14χρονη κόρη της βρίσκεται σε ασφαλές σημείο καθώς πυροσβέστες την κατέβασαν από το μπαλκόνι ωστόσο η μητέρα παρέμεινε μέσα στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, στο πλευρό της βρέθηκαν ψυχολόγοι καθώς και άνδρες της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής.

xania

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν η 44χρονη μητέρα βρισκόταν στο σπίτι της στον Κουμπέ Χανίων μαζί με την 14χρονη κόρη της.

Η 44χρονη, η οποία έχει αρκετά ψυχολογικά προβλήματα, βγήκε έξω στο μπαλκόνι κι άρχισε να φωνάζει απειλώντας να αυτοκτονήσει ενώ την ίδια ώρα είχε ενημερώσει την κόρη της ότι θα βάλει και φωτιά στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 14χρονη ειδοποίησε με ηχητικό μήνυμα τον πατέρα της ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

xania3

«Με πήρε η μικρή τηλέφωνο και μου είπε ότι η μητέρα της είναι σε κατάσταση εκτός ελέγχου κι ότι απειλούσε ότι θα της κάνει κακό. Πήγα αμέσως στο σπίτι ωστόσο δεν μπορούσα να μπω και ειδοποίησα την αστυνομία που ήρθε μαζί με την πυροσβεστική στο σημείο», ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο πατέρας της 14χρονης και πρώην σύζυγος της 44χρονης (έχουν χωρίσει από το 2009).

Στο σημείο έσπευσε και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. ενώ οι άνδρες της πυροσβεστικής τοποθέτησαν ένα φουσκωτό στρώμα κάτω από το μπαλκόνι προκειμένου να βρίσκονται σ’ ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.

xania4

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της 14χρονης είπε στους πυροσβέστες ότι μπορούν να βγάλουν το κορίτσι από το σπίτι κατεβάζοντάς την από το πίσω μπαλκόνι όπως κι έγινε.

«Όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε ότι κατεβάσανε οι πυροσβέστες την κόρη μας τότε ασφάλισε και την πόρτα του πίσω μπαλκονιού», επεσήμανε σε δημοσιογράφους ο πατέρας της 14χρονης.

xania1

Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Αξίζει να σημειωθεί πως η 44χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ενώ όπως ανέφερε ο πρώην σύζυγός της λαμβάνει κάποια σχετική θεραπεία.

«Λαμβάνει θεραπεία με χάπια ωστόσο κάποιες φορές ξεχνά ή δεν θέλει να τα πάρει με αποτέλεσμα να έρχεται σε αυτήν την κατάσταση. Όταν λαμβάνει κανονικά τη θεραπεία της είναι μία πολύ σωστή μητέρα με πολύ καλά στοιχεία», επεσήμανε σχετικά ο πρώην σύζυγος της 44χρονης λέγοντας παράλληλα πως ανάλογο περιστατικό έχει γίνει και στο παρελθόν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση