HomeHL-9Η Πυροσβεστική κατέβασε την κόρη από το μπαλκόνι- Αγωνία για τη μητέρα

Η Πυροσβεστική κατέβασε την κόρη από το μπαλκόνι- Αγωνία για τη μητέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος στο “θρίλερ” στα Χανιά, με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που απειλούσε να πείσει από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, στην περιοχή του Κουμπέ, στα Χανιά.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να κατεβάσουν από το μπαλκόνι του υπνοδωματίου του, την κόρη της 30χρονης μητέρας που απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι ή να βάλει φωτιά στο σπίτι.

Η γυναίκα όπως έχει ήδη αναφέρει το cretapost, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στο σημείο, εξακολουθεί να βρίσκεται η Πυροσβεστική και οι ειδικοί διαπραγματευτέςς της ΕΛ.ΑΣ. που προσπαθούν να την αποτρέψουν από το να πέσει από το μπαλκόνι.

oo4

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι, με την κόρη της οικογένειας να ειδοποιεί τον πατέρα της για όσα συμβαίνουν και έπειτα εκείνος, με τη σειρά του, να ενημερώνει τις Αρχές.

Η Πυροσβεστική μάλιστα έχει τοποθετήσει και ένα ειδικό στρώμα, σε περίπτωση που η γυναίκα, πραγματοποιήσει την απειλή της.

oo3

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη γυναίκα κάνει κάτι τέτοιο. Πριν λίγα χρόνια είχε ανέβει και πάλι στο μπαλκόνι απειλώντας ότι θα πέσει με την Πυροσβεστική να παρεμβαίνει και τότε.

(Φωτογραφίες: zarpanews.gr)

Διαφήμιση
Διαφήμιση