HomeHL-LifestyleΠικάντικη αποκάλυψη από τη Σάρον Στόουν: Ποιος συμπρωταγωνιστής της φιλούσε καλύτερα

Πικάντικη αποκάλυψη από τη Σάρον Στόουν: Ποιος συμπρωταγωνιστής της φιλούσε καλύτερα

«Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο φιλούσε καλύτερα απ' όλους!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έπειτα από πολλές επιτυχημένες ταινίες και έχοντας συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό των σπουδαιότερων ηθοποιών του Χόλιγουντ η Σάρον Στόουν έχει την ικανότητα και την εμπειρία να κρίνει τους συμπρωταγωνιστές της.

Αυτήν τη φορά η σταρ του Βασικού Ενστίκτου κλήθηκε να αξιολογήσει τους συμπρωταγωνιστές της ανάλογα με το ταλέντο στα.. χείλη.

Όταν ρωτήθηκε ποιος άνδρας ηθοποιός με τον οποίο συνεργάστηκε φιλάει καλύτερα εκείνη ούτε καν σκέφτηκε ούτε δίστασε: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο φιλούσε καλύτερα απ’ όλους! Και μάλιστα με απόσταση… Ήταν ο ηθοποιός που θαύμαζα απεριόριστα. Ήθελα μόνο να μπορώ να καθίσω σε τραπέζι απέναντί του και να είμαι στο δικό μου. Ίσως επειδή του έτρεφα απεριόριστη εκτίμηση, ήταν η πιο κορυφαία στιγμή για εμένα η στιγμή που εκείνος με φίλησε. Ακόμη και να με χτυπούσε με σφυρί στο κεφάλι εγώ θα έλεγα «γιούπι».

Ήταν εξαιρετικό φιλί. Δεν νομίζω ότι μπορώ να συγκρίνω κανέναν άλλον με αυτό. Όλοι οι άλλοι θα ήταν «μπιαχ» είπε εμφαντικά επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ιερού τέρατος του κινηματογράφου που στα 77 του χρόνια παραμένει ένας από τους πιο σέξι και γοητευτικούς σταρ του Χόλιγουντ.

Η Σάρον Στόουν συνεργάστηκε με τον Ντε Νίρο το 1995 στην ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Καζίνο».

741004_e3fdd40179-bd4743cf43c9e913

https://www.youtube.com/watch?v=Zo7lr9FQFyc&feature=emb_logo

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση