HomeΕΛΛΑΔΑΕξαφάνιση Λαέρτη: Αγωνία για την ιατροδικαστική εξέταση – Ήταν θαμμένος 14 μήνες ως «άγνωστος»

Εξαφάνιση Λαέρτη: Αγωνία για την ιατροδικαστική εξέταση – Ήταν θαμμένος 14 μήνες ως «άγνωστος»

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φως στα αιτία του θανάτου του άτυχου Λαέρτη, ο οποίος εξαφανίστηκε τον περασμένο Απρίλιο από το σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρέθηκε νεκρός το καλοκαίρι στην Άνδρο, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστικη εξέταση που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αύριο η αδερφή του άτυχου άνδρα μαζί με τον ιδιωτικο ερευνητή Γιωργο Τσούκαλη θα ζητήσουν «απαντήσεις» στα ερωτήματα τους.

Η ίδια επισκεφθηκε σήμερα το νεκροταφείο του Σχιστού, όπου ήταν θαμμένος ο 36χρονος, έπειτα από πολύ καιρό στα αζήτητα.

Η ίδια- βαθύτατα συγκινημένη- έχει πολλά αναπάντητα «γιατί». Δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο αδερφος της τάφηκε πριν από ένα χρόνο ως «άγνωστος».

Οι γονείς του νωρίτερα δήλωσαν στο protothema.gr πως «πονάμε παρά πολύ και δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη»!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος Λαέρτης εντοπίστηκε πέρσι τον Ιούλιο στην Ανδρο νεκρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η ταφή του έγινε στο νεκροταφείο του Σχιστού καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν στα αζήτητα και η οικογένεια του δεν ενημερώθηκε τότε. Οι δυο γονείς του είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ ο γιος τους ταυτοποιήθηκε μέσω DNA.

Οι αρχές από πέρσι έκαναν σαφάρι για να εντοπίσουν τον άτυχο Λαέρτη χωρίς αποτέλεσμα. Πλέον αναζητούν τα αιτία της εξαφάνισής του και τους λόγους που τον οδήγησαν μακριά από την οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κάνουν έρευνες στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός και να μιλήσουν με ανθρώπους που ενδεχομένως να είχαν επαφές μαζί του.

«Βρέθηκε πέρσι τον Ιούλιο νεκρός στην Άνδρο. Ήταν στα αζήτητα έγινε η ταφή του στο Σχιστό. Αρχικά έχουν γίνει η ταυτοποίηση από το DNA. Μιλαμε για ένα δράμα. Η οικογένεια ήταν εξαιρετική. Το παιδί δούλευε δυο και τρεις δουλειές. Ήταν ένα τίμιο παιδί. Οι γονείς είναι σε κατάσταση σοκ», είπε στο protothema.gr ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης και συνέχισε: «Οι διωκτικές αρχές το χειρίζονται. Ευχαριστώ το αντίστοιχο τμημα της ΓΑΔΑ γιατί λειτούργησε με έναν απίστευτα επαγγελματικό τρόπο και βρήκε την άκρη του νήματος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση