HomeΕΛΛΑΔΑΑνοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νέα περίοδος υποβολής αιτήσεων για έναρξη σπουδών το εαρινό εξάμηνο 2020-2021

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νέα περίοδος υποβολής αιτήσεων για έναρξη σπουδών το εαρινό εξάμηνο 2020-2021

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πολύτιμη δυνατότητα για φοίτηση εξ αποστάσεως σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα με έναρξη σπουδών το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) σε κάθε ενδιαφερόμενο από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ΑΠΚΥ, δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, ανακοινώνει νέα περίοδο αιτήσεων με καταληκτική ημερομηνία τη 10η Νοεμβρίου 2020 για εισδοχή στα ακόλουθα δύο (2) Προπτυχιακά και τέσσερα (4) Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρουν οι τρεις Σχολές του με έναρξη σπουδών τον Ιανουάριο του 2021:

 Προπτυχιακά Προγράμματα:
href=»https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/studies/programmes/bachelor/asp»>Αστυνομικές Σπουδές (αποκλειστικά για απόφοιτους της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου)

 Μεταπτυχιακά Προγράμματα:

Οι τρεις Σχολές (Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης) προσφέρουν επίσης θέσεις υποψηφίων διδακτόρων (Διδακτορικά Προγράμματα) σε ερευνητικές περιοχές των προγραμμάτων σπουδών τους, ενώ πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό ευκαιρίες δια βίου μάθησηςΑυτοτελείς Θεματικές Ενότητες») στα γνωστικά πεδία των προγραμμάτων του.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαπενταετίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οργανώνει υψηλών προδιαγραφών προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων με προσιτά δίδακτρα, ευέλικτη οικονομική πολιτική και υποτροφίες.

Όλα τα προγράμματα έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα, παρέχουν πολύπλευρη ακαδημαϊκή γνώση, καλλιεργούν επαγγελματικά αξιοποιήσιμες δεξιότητες και έχουν άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα του ΑΠΚΥ είναι οι σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και η ευέλικτη εξ αποστάσεως μεθοδολογία σπουδών που επιτρέπει σε κάθε πολίτη από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό να αποκτήσει, από τον προσωπικό του χώρο και στον δικό του χρόνο, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής εκπαίδευσης, έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη.

Σε ό,τι αφορά στον ελληνόφωνο χώρο, όλοι οι τίτλοι σπουδών του ΑΠΚΥ αναγνωρίζονται από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες του.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα και την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία του ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται διαδικτυακά ως τις 10 Νοεμβρίου 2020 μέσω του κεντρικού συστήματος υποβολής αιτήσεων στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600 / 711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

uuuuuuuuuuuuuuu

Διαφήμιση
Διαφήμιση