HomeHL-9Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης 62χρονης Γαλλίδας στο φαράγγι του «Ρίχτη» στην Σητεία

Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης 62χρονης Γαλλίδας στο φαράγγι του «Ρίχτη» στην Σητεία

Η γυναίκα ευτυχώς μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίσιο τέλος είχε τελικά η επιχείρηση διάσωσης μιας 62χρονης Γαλλίδας η οποία δεν κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει και να ακινητοποιηθεί στο φαράγγι του «Ρίχτη» στην Σητεία.

r2_2

Η 62ρονη διέσχιζε το φαράγγι με τον σύζυγο της όταν λίγο πριν τον καταρράκτη, γλίστρησε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δεξί πόδι και να ακινητοποιηθεί στο φαράγγι.

r4_1

Ο σύζυγος της χρειάστηκε να διανύσει μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια, στην προσπάθεια του να ζητήσει βοήθεια, καθώς δεν είχε σήμα το κινητό του, στο σημείο όπου βρισκόταν. Τελικά , φτάνοντας σε μια καντίνα ενημέρωσε έναν ντόπιο, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε στη συνέχεια την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

ri1_2

Στο σημείο έφτασαν 3 πυροσβέστες του Π/Κ Σητείας και 9 μέλη της ΕΔΕΑΚ που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην 62χρονη τραυματία και με μια συντονισμένη επιχείρηση που διήρκησε περίπου 3 ώρες, μεταφέρθηκε πάνω σε φορείο, στην έξοδο του φαραγγιού λίγο πριν νυχτώσει. Η γυναίκα ευτυχώς μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Σητείας με ασθενοφόρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση