HomeHL-9Απολύμανση στα δικαστήρια Νεάπολης λόγω κορωνοϊού

Απολύμανση στα δικαστήρια Νεάπολης λόγω κορωνοϊού

Ένας από τους διακινητές των μεταναστών βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απολύμανση του κτιρίου των Δικαστηρίων της Νεάπολης ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, μετά την ενημέρωση που έλαβαν από τον ΕΟΔΥ ότι ένας από τους φερόμενους ως διακινητές των μεταναστών που διασώθηκαν και φιλοξενούνται στη Σητεία – βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κατηγορούμενος ως διακινητής, Κούρδος στην καταγωγή, είχε παρουσιαστεί ενώπιον του Εισαγγελέα την περασμένη Πέμπτη και μετά το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό διαγνώστηκε θετικός.

Εν τω μεταξύ, ανησυχία επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων στα Δικαστήρια και των παρευρισκόμενων δικηγόρων, που διστάζουν να εισέλθουν στο χώρο των δικαστηρίων.

Όπως είπε δικηγόρος στο anatolh.com, τα δικαστήρια που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα, αναμένεται να αναβληθούν.

Στη Σητεία

Εν τω μεταξύ, εν μέσω ανησυχίας στην τοπική κοινωνία της Σητείας – όπου ήδη δυο επιβεβαιωμένα θετικά περιστατικά μεταξύ των διασωθέντων φιλοξενούνται στην κλινική covid του νοσοκομείου – συνεδριάζει η επιτροπή πολιτικής προστασίας για τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για την καθιερωμένη μέσω τηλεδιάσκεψης δευτεριάτικη συνεδρίαση της επιτροπής, που ωστόσο σήμερα συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση