HomeHL-9Η αστυνομία… «σχόλασε» τον γάμο και επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον παππού του γαμπρού

Η αστυνομία… «σχόλασε» τον γάμο και επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον παππού του γαμπρού

Τα πρόστιμα της ΕΛ.ΑΣ- Λουκέτο σε εστιατόριο στο Ηράκλειο και "καμπάνα" 10.000ευρώ στον ιδιοκτήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αστυνομία… «σχόλασε» τον γάμο που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής τον καταυλισμό των Ρομά στην Αλικαρνασό στο Ηράκλειο, συλλαμβάνοντας μάλιστα και τον διοργανωτή της εκδήλωσης, που ήταν ο παππούς του γαμπρού, στον οποίο και επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Ο γάμος είχε περίπου 100 καλεσμένους την ώρα που, βάσει των νέων μέτρων, αυτός δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 50 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το ζευγάρι που επέλεξε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, ήταν ανήλικο γι αυτό και μπήκαν χειροπέδες στον ενήλικο παρευρισκόμενο συγγενή, ο οποίος ήταν ο πάππους. Η αστυνομία του πέρασε χειροπέδες και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Λουκέτο και πρόστιμο 10.000ευρώ σε ιδιοκτήτη εστιατορίου

Την ίδια στιγμή συνεχίστηκαν οι έλεγχοι και σε άλλα σημεία σε όλη την Κρήτη, με την ΕΛ.ΑΣ να βεβαιώνει άλλα 7 πρόστιμα και να βάζει λουκέτο και σε ένα εστιατόριο στην Αλικαρνασό στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost.

Eιδικότερα, το εστιατόριο παρέμεινε ανοιχτό και μετά τις 12 το βράδυ, με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη ενώ το εστιατόριο θα παραμείνει κλειστό για 3 ημέρες.

7 πρόστιμα για μάσκα

Επίσης επιβλήθηκαν, 4 πρόστιμα στο Ηράκλειο, 2 σε πεζούς και 2 σε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για μη χρήση μάσκας 2 πρόστιμα στο Ρέθυμνο σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και 1 στο Λασίθι σε εργαζόμενο καταστήματος εστίασης, για μη χρήση μάσκας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση