HomeΣΠΟΡΚατέκτησε τον κόσμο ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Κατέκτησε τον κόσμο ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Δεύτερη σερί χρονιά MVP στο NBA!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί οι Μιλγουόκι Μπακς να μην δικαίωσαν τις προσδοκίες στα πλέι οφ του NBA, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε ξανά τον τίτλο του MVP!

H σεζόν για τους Μιλγουόκι Μπακς ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο στη «φούσκα» και με έναν σκληρό αποκλεισμό από τον Β’ Γύρο των πλέι οφ από τους Μαϊάμι Χιτ.

Όμως, τα κατορθώματα του Έλληνα σταρ στην άμυνα και στην επίθεση σε συνδυασμό με την ασταμάτητη πορεία των «ελαφιών» στη regular season (1οι στο ταμπλό) του έδωσαν ξανά το βραβείο του MVP του NBA!


Ο Greek Freak έκλεισε την κανονική περίοδο με 29.5 πόντους (από 27.7 πέρυσι), 13.6 ριμπάουντ (από 12.5 πέρυσι), 5.6 ασίστ (από 5.9), ένα κλέψιμο, ένα μπλοκ και 3.7 λάθη ανά 30.4 λεπτά συμμετοχής (από 32.8 πέρυσι), ενώ σούταρε με 63.1% στο δίποντο, 30.4% στο τρίποντο και 63.3% στις βολές (από 72.9% πέρυσι).

Το επισημοποίησε το NBA

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Αντριαν Βοϊναρόφσκι, το NBA επισημοποίησε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε ξανά την κορυφή του μπάσκετ.

Ο Greek Freak κέρδισε τη μάχη με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Τζέιμς Χάρντεν που ήταν οι συνυποψήφιοι για το βραβείο. Αποτέλεσε επίσης τον κύριο λόγο που οι Μπακς είχαν το κορυφαίο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια του ΝΒΑ με 56-17.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση