HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση για τον δρόμο που συνδέει τα δύο ΠΕΡΠΟ της Μιλάτου

Συνάντηση για τον δρόμο που συνδέει τα δύο ΠΕΡΠΟ της Μιλάτου

Eίχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινότητας Βραχασίου κ. Κώστα Κυβερνητάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Κυριακάκη, τον εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου κ. Μανόλη Λεμπίδη και ιδιοκτήτες από την περιοχή της Μιλάτου, είχε σήμερα (18/9), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

dsc_0730

Όπως έκανε γνωστό :

“Η Περιφέρεια Κρήτης, εδώ και καιρό, έχει εκφράσει την επιθυμία, να χρηματοδοτήσει τον δρόμο που συνδέει τα δύο ΠΕΡΠΟ στην περιοχή της Μιλάτου, με τον δρόμο που οδηγεί προς την περιοχή εκείνη. Εξ άλλου, έχει ήδη έχει υπάρξει ανάθεση του έργου σε μηχανικό, από τους ιδιοκτήτες του ΠΕΡΠΟ. Εν προκειμένω από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου, καθώς και τους συνταξιούχους του ΟΤΕ.

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, στο γραφείο της κοινότητας, προκειμένου να υπάρξει λεπτομερή ενημέρωση αναφορικά με το ζήτημα των ιδιοκτησιών που θίγονται.

Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, είναι η υλοποίηση του εν λόγω έργου, να γίνει με την λογική της παραχώρησης δουλείας διαβάσεων, ούτως ώστε να μην καταργηθεί η υφιστάμενη σήμερα αρτιότητα των ακινήτων και ταυτόχρονα να υπάρξει ένας οκτάμετρος δρόμος, ώστε οι περιοχές που είναι υπό ανοικοδόμηση, αλλά και η ευρύτερη περιοχή, ν αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Κ. Καστελιανάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση