HomeΣΠΟΡΣωφρόνης Αυγουστή: «Χαρούμενοι για την πρόκριση απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα»

Σωφρόνης Αυγουστή: «Χαρούμενοι για την πρόκριση απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Απόλλωνα Λεμεσού που υπηρέτησαν το πλάνο έδωσε ο τεχνικός Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος χαρακτήρισε τον ΟΦΗ μια «δύσκολη ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Δουλέψαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι. Μας βγήκε το πλάνο που θέλαμε. Βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν στο ημίχρονο και αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση.

Ήταν δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα με μια δύσκολη ομάδα και αυτό μας γεμίζει με περισσότερη χαρά. Η πίεση στο γήπεδο είναι ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας μας. Να πιέζουμε τον αντίπαλο εκεί που μπορούμε. Οι παίκτες εφάρμοσαν πλήρως το πλάνο», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Κρατάμε επίσης το μηδέν στην άμυνα. Ο αντίπαλος δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Υπάρχουν ακόμα δύσκολα παιχνίδια, θα το παλέψουμε. Πιστεύω στην ομάδα, είμαστε ένα καλό σύνολο και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και τον επόμενο αντίπαλο. Κρατάμε τη μεγάλη αυτή εμφάνιση. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον ΟΦΗ τη φετινή χρονιά».

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου ο Αυγουστή ανέφερε:

«Είμαι προπονητής που αλλάζω πράγματα, που παίρνω ρίσκα. Είδα ότι έπρεπε να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Αποφασίσαμε να πιέσουμε με τρίτο επιθετικό ψηλά και μας βγήκε.

Ξέραμε ότι είναι δύσκολη έδρα. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ είδαμε πέρσι ότι ήρθε 2-2 εδώ. Κρατάμε την σημαντική πρόκριση στον επόμενο γύρο».

«Για το παιχνίδι της Κυριακής σίγουρα μπορείς να διορθώσεις πράγματα στην πορεία ενώ στο παιχνίδι της Τετάρτης όχι. Στόχος είναι πάντα οι τρεις βαθμοί. Με γνωρίζετε τέσσερα χρόνια ότι πάμε με πλάνο για τους τρεις βαθμούς. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολη έδρα».

«Το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε όλες οι Κυπριακές ομάδες και στον επόμενο γύρο. Είδα τον αντίπαλο μας στο χθεσινό παιχνίδι. Την Κυριακή θα έχουμε άνθρωπο δικό μας να παρακολουθήσει τον αντίπαλο. Έχει δρόμο αυτό το παιχνίδι. Από σήμερα αρχίζουμε προετοιμασία για Ανόρθωση».

Διαφήμιση
Διαφήμιση