HomeHL-9Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο 42χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφο του

Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο 42χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφο του

Η γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ανακρίτρια Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί θα οδηγηθεί τη Δευτέρα ο 42χρονος ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφο του με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο 42χρονος που μένει σε δημοτικό διαμέρισμα του Ηρακλείου συνελήφθη σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου αφού είχε παραδώσει στους γιατρούς την αιμόφυρτη γυναίκα.

Ο εισαγγελέας του έχει ασκήσει ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος ενώ προανακριτικά ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν ήξερε τι έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν ο 42χρονος Έλληνας διαπληκτίστηκε έντονα με την 48χρονη Ρουμάνα σύντροφό του. Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με αποτέλεσμα ο 42χρονος να αρχίσει να την βαρά με μανία στο κεφάλι μέχρι που η άτυχη γυναίκα έπεσε λιπόθυμη.

Ο ίδιος την πήρε και την πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τους γιατρούς στα επείγοντα να την διασωληνώνουν και να την μεταφέρουν εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι γιατροί ωστόσο βλέποντας τα τραύματα της γυναίκας κατάλαβαν πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Οι αρχές έσπευσαν στο νοσοκομείο και αφού πήραν τις απαραίτητες καταθέσεις διαπίστωσαν πως ο σύντροφός της ήταν εκείνος που προκάλεσε αυτά τα τραύματα στην 48χρονη.

Τον αναζήτησαν και μέσα σε λίγη ώρα τον εντόπισαν σε εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου όπου και τον συνέλαβαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση