HomeHL-SportsΕυρωπαϊκή επιστροφή του ΟΦΗ επικίνδυνος Απόλλων Λεμεσού

Ευρωπαϊκή επιστροφή του ΟΦΗ επικίνδυνος Απόλλων Λεμεσού

Ο ΟΦΗ θα ψάξει για την πρόκριση Novasports1HD 20.00 στο Ηράκλειο, με αντίπαλο τον έμπειρο, Απόλλωνα Λεμεσού!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα της Κρήτης επέστρεψε στα Ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 20 χρόνια, έχοντας στο μυαλό της την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού, είναι επικίνδυνος αντίπαλος που μπορεί να κάνει ζημιά.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος το γνωρίζει καλά, έχοντας διαβάσει καλά τον αντίπαλο του.

Η ομάδα της Κύπρου, έχει κατακτήσει πρωταθλήματα, Κύπελλα, έχει μπει στους ομίλους του Europa league ξανά, με αποτέλεσμα να έχει την απαιτούμενη εμπειρία για ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας.

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Κύπρου, στην τέταρτη θέση, ενώ φέτος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Δεν είναι τυχαίο πως για την δεύτερη αγωνιστική, συνέτριψε τον Ερμή με 6-0!

Το παιχνίδι, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο για τον ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Σίμος εξάλλου επισήμανε την δυναμική του Απόλλωνα, όμως τόνισε πως ο ΟΦΗ θέλει την υπέρβαση!

Ο κόουτς της κυπριακής ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστής μίλησε με καλά λόγια για τον ΟΦΗ, ξεκαθάρισε όμως πως στόχος γι΄αυτόν και για τους παίκτες του είναι ένας.

Η πρόκριση.

Ο ΟΦΗ, προέρχεται από ισοπαλία εντός έδρας 1-1 με τον Παναιτωλικό, σε ματς που δεν έδειξε την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Ο Γιώργος Σίμος παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3 κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου

Ο Βάτερμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια αριστερά ο κοροβέσης, δεξιά ο Μαρινάκης, Γιαννούλης και βούρος κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στάικος Ναμπί και Σακόρ ήταν η τριάδα στο κέντρο, με τον Βαζ αριστερά τον Σαρντινέρο δεξιά και τον Φιγκειρέντο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Βαζ ήταν ο μεγάλος άτυχος για τον ΟΦΗ. Ρήξη χιαστών και θ΄απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η 18άδα: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βας, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Ναμπί, Σολίς, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέντο, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης.

Η λογική λέει πως ο Γιώργος Σίμος δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στο σύστημα όμως δεν αποκλείεται ν΄αλλάξει ποδοσφαιριστές. Αυτό θα φανεί και λίγο πριν το παιχνίδι.

Φελίπε Σόουζα και Κοσμάς Τσιλιανίδης, είναι αμφότεροι εκτός, καθώς προέρχονται από τραυματισμό και δεν υπολογίζονται ακόμα.

Ο ΟΦΗ θέλει να χαμογελάσει ξανά στην Ευρώπη!

Ο Κώστας Γιαννούλης, βλέποντας τον αδερφό του Δημήτρη, να βοηθά τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπενφίκα, τόνισε πως θα ήθελε να χαμογελάσει όπως ο αδερφός του!

Ένας παίκτης που θα ήθελε περισσότερο απ΄όλους ίσως να αγωνιστεί, είναι ο Σελίμοβιτς, που ήρθε στον ΟΦΗ με μεταγραφή από την κυπριακή ομάδα!

Ο Απόλλωνας ήρθε στην Ελλάδα χωρίς προβλήματα, εκτός του Έκτορ Γιούστε, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση