HomePost ItΤο Επιμελητήριο Ηρακλείου στο νέο περιβάλλον των διαδικτυακών Εκθέσεων και Σεμιναρίων

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο νέο περιβάλλον των διαδικτυακών Εκθέσεων και Σεμιναρίων

Συμμετοχή σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, δίνει την ευκαιρία στα μέλη του να συμμετάσχουν, μέσω του διαδικτύου, σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις, οι οποίες πλέον διεξάγονται σε εικονικό περιβάλλον, λόγω covid-19.

Η συμμετοχή σε WEBFAIRS (διαδικτυακές εκθέσεις) αλλά και WEBINARS (διαδικτυακά σεμινάρια) παρέχεται δωρεάν σε πολλές περιπτώσεις, προς το παρόν,  δίνοντας την ευκαιρία ακόμη και σε εκείνους τους επιχειρηματίες που δεν είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν μια έκθεση, να το πράξουν τώρα από τον δικό τους χώρο.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου θα ενημερώνει τα μέλη του για τις διαδικτυακές αυτές δράσεις, μέσω του newsletter, που λαμβάνουν σε τακτά διαστήματα, μαζί με κάθε άλλη πληροφορία σχετικά με την επιχειρηματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034, [email protected].

Διαφήμιση
Διαφήμιση