HomeHL-SportsΗ τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν τον Απόλλωνα

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν τον Απόλλωνα

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού τους αγώνα με τους «γαλάζιους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με χαμόγελα και σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Γιώργος Σίμος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, στην αποστολή του είναι επί της ουσίας όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες του και οι Κρητικοί προπονήθηκαν σήμερα  για τελευταία φορά πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Κρητική ομάδα για το άκρως καθοριστικό και σημαντικό παιχνίδι στην Ευρωπαϊκή της επιστροφή. Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ο Γιώργος Σίμος επέλεξε την 18άδα.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Γιώργος Σουρνάκης, λόγω ίωσης και ο Ρικάρντο Βαζ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης στον πρόσθιο χιαστό του δεξιού γόνατος. Μέρος της προπόνησης «έβγαλε» ο Φελίπε Σόουζα, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση της Τετάρτης επικεντρώθηκε σε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Την αποστολή αποτελούν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σακόρ, Ουές, Φιγκεϊρέδο, Νέιρα, Σολίς, Ναμπί, Μεγιάδο, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Κοροβέσης, Στάικος, Σελίμοβιτς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση