HomeHL-9Αποφασισμένοι να βάλουν ένα… τέλος στις συμπλοκές στην Μεσαρά

Αποφασισμένοι να βάλουν ένα… τέλος στις συμπλοκές στην Μεσαρά

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Τυμπάκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφασισμένοι να βάλουν ένα… τέλος στις αιματηρές συμπλοκές στο Τυμπάκι αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς εμφανίζονται οι αστυνομικές αρχές.

Ο κόμπος φαίνεται να έφτασε στο… χτένι πριν λίγες ημέρες όταν σημειώθηκε «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα σε Πακιστανούς και Έλληνες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα και να συλληφθούν 22 αλλοδαποί και δύο Κρητικοί.

Τόσο η δημοτική αρχή όσο και η τοπική κοινωνία προχώρησαν σε συναντήσεις με αρμόδιους φορείς ώστε να δοθεί μία οριστική λύση για τα συχνά επεισόδια που όπως ανέφεραν τα πυροδοτούσαν κυρίως οι αλλοδαποί.

Έκτοτε, ξεκίνησε μία τεράστια προσπάθεια των αστυνομικών αρχών να επαναφέρουν την ηρεμία και την ειρήνη στην περιοχή.

Δύο μέρες μετά την αιματηρή συμπλοκή πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό μεταναστών που μένουν στην περιοχή χωρίς τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα.

Δεκάδες προσαγωγές και σήμερα

Μία ακόμα επιχείρηση σημειώθηκε σήμερα με αστυνομικούς να προχωρούν σε ελέγχους σε σπίτια, πλατείες και χωράφια για να εντοπίσουν παράνομους μετανάστες.

Ήδη οι πληροφορίες του cretapost κάνουν λόγο πως έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες προσαγωγές με τους μετανάστες να βρίσκονται στο Αστυνομικό Μέγαρο για ταυτοποίηση στοιχείων.

Όσοι διαπιστωθεί πως παραμένουν νόμιμα στη χώρα θα αφεθούν ελεύθεροι ενώ όσοι είναι παράνομοι θα κρατηθούν και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της απέλασης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση