HomeHL-Economy«Aναστήθηκε» η Thomas Cook – Επαναλανσάρεται μετά την χρεοκοπία

«Aναστήθηκε» η Thomas Cook – Επαναλανσάρεται μετά την χρεοκοπία

Οι πελάτες θα πληρώνουν κατά την επιστροφή τους από τις διακοπές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Thomas Cook αναστήθηκε! Η επαναφορά ξεκίνησε την Τετάρτη με την Thomas Cook να επαναλανσάρεται ως διαδικτυακή ταξιδιωτική εταιρεία που θα πουλά αρχικά διακοπές σε προορισμούς στη λίστα ασφαλών ταξιδιωτικών προορισμών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η εταιρεία, που αγοράστηκε από τον Όμιλο Fosun της Κίνας έναντι 11 εκατομμυρίων λιρών (14 εκατομμύρια δολάρια) μετά την κατάρρευση πέρυσι, έχει έναν νέο ιστότοπο μέσω του οποίου οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν τα ταξίδια τους με οτιδήποτε extra επιθυμούν όπως ενοικίαση αυτοκινήτου και ταξιδιωτική ασφάλιση.

Η κατάρρευση της εταιρείας οδήγησε στην ανεργία 9.000 εργαζόμενους μόνο στο στο Ηνωμένο Βασίλειο και άφησε 150.000 τουρίστες εγκλωβισμένους επί ημέρες στο εξωτερικό. Η ανανεωμένη εταιρεία χρησιμοποιεί ένα μοντέλο εμπιστοσύνης για την προστασία των πληρωμών με τους πελάτες να πληρώνουν μόνο κατά την επιστροφή τους από τις διακοπές, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου Αλαν Φρεντς.

Οι πελάτες δεν χρεώνονται αν θελήσουν να κάνουν αλλαγές στα ταξίδια τους σε περίπτωση που μπουν νέοι περιορισμοί. Η Fosun, ιδιοκτησία του κινέζου δισεκατομμυριούχου Guo Guangchang, εξαγόρασε το εμπορικό σήμα Thomas Cook. Τα άλλα περιουσιακά στοιχεία του ομίλου με έδρα τη Σαγκάη περιλαμβάνουν το Club Med SAS το ποδοσφαιρικό σωματείο της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ Wolverhampton Wanderers.

newmoney.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση