HomeHL-SportsΑμπέλ Φερέιρα: «Η πρόκριση αυτή οφείλεται στη δουλειά που έγινε πέρσι»

Αμπέλ Φερέιρα: «Η πρόκριση αυτή οφείλεται στη δουλειά που έγινε πέρσι»

Ο Αμπέλ Φερέιρα, τόνισε πως η πρόκριση αυτή οφείλεται σε δουλειά που έγινε από πέρσι στον ΠΑΟΚ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που είδαμε σήμερα είναι κάτι που δημιουργείτε εδώ και ένα χρόνο. Οφείλετε σε δουλειά των παικτών του προπονητή της διοίκησης, όλου του συλλόγου. Κάποιος που δεν ξέρει ποδόσφαιρο μπορεί να πιστεύει ότι ήταν δουλειά ενός μήνα αλλά δεν είναι έτσι.

Εγώ είμαι ο ίδιος είτε η ομάδα χάνει είτε κερδίζει, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε μια ισορροπία γιατί κάθε μέρα δημιουργούμε ένα ομαδικό πνεύμα που είναι δύσκολο να εξηγήσω πως γίνεται.

Θέλουμε να έχουμε ποδοσφαιριστές που θέλουν να υπηρετήσουν την ομάδα είτε είναι για 3 λεπτά είτε για 90.

Ο Μπίσεσβαρ αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς, σήμερα όμως θεωρήσαμε ότι χρειαζόμασταν άλλου είδους ποδοσφαιριστή, έμεινε στον πάγκο και δεν υπήρχε κανένα θέμα. Διατηρούμε την ισορροπία μας, ούτε είμαστε οι καλύτεροι τώρα ούτε οι χειρότεροι πριν, οι ίδιοι είμαστε, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Για τη σιγουριά που είχε στη συνέντευξη Τύπου για την ομάδα του: «Ο σύλλογος έχει κάνει μια επένδυση ώστε να έχουμε ότι καλύτερο γίνεται για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μου αρέσει που είμαι εδώ, είμαι εδώ για να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας.

Μετά το τέλος των πλέι οφ είχα πει ότι είμαι εδώ για να κερδίζω και όχι να περνάω τον χρόνο μου. Έχουμε τα εχέγγυα για να το κάνουμε αυτό. Έχουμε έναν πολύ ωραίο συνδυασμό από έμπειρους και νέους παίκτες. Έχω αυτοπεποίθηση γιατί βλέπω ότι η ομάδα ανεβαίνει και εξελίσσεται.

Ποτέ δεν θέλω να μιλάω επί προσωπικού. Είμαστε μια ομάδα μαζί κερδίσαμε. Για μας αυτό σημαίνει το ότι σήμερα καταφέραμε να προκριθούμε. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Οι νίκες ή οι ήττες δεν αλλάζουν τα πλάνα μας εφόσον έχουμε αποφασίσει ότι ακολουθούμε αυτό το συγκεκριμένο πλάνο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση