HomeHL-9Στο νοσοκομείο 56χρονη με κορωνοϊό – Εξιτήριο για τον πατέρα της

Στο νοσοκομείο 56χρονη με κορωνοϊό – Εξιτήριο για τον πατέρα της

Ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να εισαχθεί στην κλινική covid μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το βράδυ και η 56χρονη Ρεθυμνιώτισσα, η οποία είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες θετική στον κορονοϊό και παρέμενε σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα όταν η κατάσταση της υγείας της επιβαρύνθηκε, με τους γιατρούς να κρίνουν πλέον απαραίτητη την νοσηλεία της στην αντίστοιχη κλινική για όσο διάστημα χρειαστεί.

Η 56χρονη είναι κόρη του 76χρονου Ρεθυμνιώτη όπως αναφέρει το rethemnos.gr, που νοσηλευόταν μέχρι και το μεσημέρι -οπότε και πήρε εξιτήριο – στην στην κλινική covid του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω οικογένεια έχει δοκιμαστεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα από τον φονικό ιό, καθώς πέρα από τον πατέρα (76χρονος) και την κόρη (56χρονη), έχουν νοσήσει η εγγονή (38χρονη) του ηλικιωμένου και κόρη της 56χρονης, καθώς και τα δύο δισέγγονα του, ηλικίας 15 και 9 ετών, αντίστοιχα.

Μέχρι και αυτή την ώρα στην κλινική covid του νοσοκομείου πέρα από την 56χρονη, νοσηλεύεται και η 69χρονη Ρεθυμνιώτισσα, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με το προαναφερόμενο κρούσμα.

Και σ’ αυτή την περίπτωση από τον κατ’ οίκον περιορισμό που βρισκόταν η εν λόγω γυναίκα, κατέληξε στην κλινική covid, όταν η κατάσταση της υγείας της επιβαρύνθηκε.

Εν τω μεταξύ, από την ιχνηλάτηση των επαφών της 69χρονης προέκυψε ότι είναι θετικός στον ιό και ο 80χρονος σύζυγός της, ο οποίος όμως παραμένει σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση