HomeHL-SportsΑρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Αρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ξεκίνησε, το πρωί της Δευτέρας (14/09), η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για την Ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ισόπαλο 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για την Κρητική ομάδα, η οποία εστιάζει στο… δέλεαρ του Europa League.

Με Σελίμοβιτς, αλλά χωρίς Βαζ η προπόνηση της Δευτέρας.

Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού (17/09), για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς προπονήθηκε κανονικά. Ο Φελίπε Σόουζα συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Ρικάρντο Βαζ ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη σε δυο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις τεχνικής, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη , στις 20:00 στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».»

Διαφήμιση
Διαφήμιση