HomeHL-9Σε σχολεία του Μαλεβιζίου ο Μενέλαος Μποκέας για τον αγιασμό

Σε σχολεία του Μαλεβιζίου ο Μενέλαος Μποκέας για τον αγιασμό

Έδωσε το παρών στο πρώτο κουδούνι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε Μάραθος, Πολύδροσο και Γάζι βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, προκειμένου να παρίσταται στις καθιερωμένες τελετές αγιασμού με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Το Δήμαρχο συνόδευσε στις σχολικές μονάδες ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Κουτσογιάννης.

11

Συγκεκριμένα, ο Μενέλαος Μποκέας επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μαράθου, το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου στο Πολύδροσο και το Γυμνάσιο Γαζίου, ανταλλάσσοντας ευχές με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Το παρών στο Μάραθος έδωσε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φάνης Κοκκινάκης, ενώ παράλληλα στο Γυμνάσιο Γαζίου βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαλεβιζίου Ανδρέας Παντερής. Η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαλεβιζίου Λίνα Επταμηνιτάκη βρέθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας και στο 2ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας.

14

Στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Μενέλαος Μποκέας αναφέρει: «Μαζί τους στα δύσκολα.

Δίπλα στα παιδιά μας σε μια χρονιά που δε μοιάζει με καμία προηγούμενη.

Βάλαμε τα δυνατά μας για να ετοιμάσουμε τους υφιστάμενους χώρους με υγιεινή και ασφάλεια. Δημιουργήσαμε νέους για να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες.

10

Η σκέψη μας στα φετινά «πρωτάκια», η μέριμνά μας για όλους: μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Η συγκυρία ιδιαίτερη, οι προκλήσεις πολλές. Ενωμένοι, μένουμε ασφαλείς.
Καλή σχολική χρονιά»!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση