HomePost ItΑναρτήθηκαν οι πίνακες για την ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Αναρτήθηκαν οι πίνακες για την ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη η επικαιροποίηση απόφασης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης η Επικαιροποίηση της Απόφασης Ανάρτησης Πινάκων Αποτελεσμάτων, μετά τον  Διοικητικό Έλεγχο των ενστάσεων, στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων», στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2019.

Στο πλαίσιο της παραπάνω πρόσκλησης, χρηματοδοτήθηκε το σύνολο των εγκεκριμένων προτάσεων και οι δικαιούχοι που επιλέγονται για στήριξη, μετά την επικαιροποίηση των αποτελεσμάτων, είναι 263 με δημόσια δαπάνη 3.682.000 ευρώ.

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της περιφέρειας Κρήτης: http://www.crete.gov.gr/ (Ενότητες: Ενημέρωση-Δράσεις-Πρωτογενής Τομέας- Προγράμματα).

Η απόφαση βρίσκεται στους  παρακάτω συνδέσμους:

https://www.crete.gov.gr/enimerosi/grafeio-typoy/epikairopoiisi-tis-ar-295154-19-11-2019-apofasis-anartisis-pinakon-apotelesmaton-dioikitikoy-elegchoy-sto-ypometro-6-3-quot-anaptyxi-mikron-georgikon-ekmetalleyseon-quot-toy-paa-2014-2020/

https://www.crete.gov.gr/enimerosi/actions/protogenis-tomeas/programmata/anaptyxi-mikron-georgikon-ekmetalleyseon-ypometro-6-3-2/

Διαφήμιση
Διαφήμιση