HomeΕΛΛΑΔΑΠρωτόγνωρες εικόνες στη ΔΕΘ -Με μάσκες και 50 μόνο ακροατές

Πρωτόγνωρες εικόνες στη ΔΕΘ -Με μάσκες και 50 μόνο ακροατές

Στην ομιλία Μητσοτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ένα διαφορετικό σκηνικό έγινε η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum, της ΔΕΘ.

Σε αντίθεση με τις ομιλίες πρωθυπουργών περασμένων ετών στις ΔΕΘ που αποτελούσαν σημείο συνάντησης εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, φέτος στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν παραβρέθηκαν παρά μόλις 50 άτομα.

Το γεγονός αυτό μάλιστα σχολίασε στην αρχή της ομιλίας του και ο πρωθυπουργός. «Όπως είπατε η πανδημία δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της 85ης Διεθνούς Έκθεσης με τα πολλά της εμπορικά περίπτερα. Αυτή τη φορά δεν οργανώθηκαν οι συνήθεις επιχειρηματικές συναντήσεις. Ούτε και είχαμε τις παράλληλες εκδηλώσεις που παραδοσιακά τις συνοδεύουν», είπε ο πρωθυπουργός ανεβαίνοντας στο βήμα. Υπογράμμισε άλλωστε πως και η εικόνα της σημερινής του ομιλίας, με μόλις 50 συμμετέχοντες, με μάσκες, με αποστάσεις «δίνει το μέτρο των ιδιαίτερων συνθηκών γύρω μας».

deth-kyriakos-mitsotakis-liga-atoma10 deth-kyriakos-mitsotakis-liga-atoma9 deth-kyriakos-mitsotakis-liga-atoma8 deth-kyriakos-mitsotakis-liga-atoma7 deth-kyriakos-mitsotakis-liga-atoma6 deth-kyriakos-mitsotakis-liga-atoma5 deth-kyriakos-mitsotakis-liga-atoma4 deth-kyriakos-mitsotakis-liga-atoma3 deth-kyriakos-mitsotakis-liga-atoma2 deth-kyriakos-mitsotakis-liga-atoma1

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση