HomeΕΛΛΑΔΑΚουμουτσάκος σε Ακάρ: «Οταν δεν είσαι στο τραπέζι, είσαι στο πιάτο»

Κουμουτσάκος σε Ακάρ: «Οταν δεν είσαι στο τραπέζι, είσαι στο πιάτο»

Τι απάντησε ο υπουργός Μετανάστευσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απάντηση στις εμπρηστικές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος κάλεσε την χώρα μας να σωπάσει για να μη γίνει μεζές για τα συμφέροντα άλλων χωρών, έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε δηκτικά πως όταν δεν είσαι στο τραπέζι, είσαι στο πιάτο. Παράλληλα, χαρακτήρισε τη δήλωση παραληρηματική και έκρινε πως δείχνει απώλεια ψυχραιμίας.

Η σύνοδος της Κορσικής, που επιβεβαίωσε το Ελλάς – Γαλλία – Μεσογειακή Συμμαχία, έχει δημιουργήσει μεγάλη πίεση στην Άγκυρα, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος και συμπλήρωσε πως αυτή η εν εξελίξει στρατηγική συμμαχία αλλάζει τα γεωπολιτικά δεδομένα στην ανατολική Μεσόγειο, ισχυροποιεί την Ελλάδα και τη συμμαχία του Διεθνούς Δικαίου απέναντι στην πολιτική  της αυθαιρεσίας.

Ο κ. Κουμουτσάκος μίλησε και για τη μεγάλη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς τη δομή της Μόριας στη Λέσβο, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι οφείλεται σε εμπρησμό. Μάλιστα, έκανε λόγο για τριπλή πρόκληση: δημόσιας υγείας, δημόσιας τάξης και εθνικής ασφάλειας. Επεσήμανε πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στο νησί.
ethnos.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση