HomeΕΛΛΑΔΑΝέα καμπάνια της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας ενόψει του ανοίγματος των σχολείων

Νέα καμπάνια της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας ενόψει του ανοίγματος των σχολείων

«Οι μάσκες που χαμογελούν όπως αυτοί που αγαπάς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Οι μάσκες που χαμογελούν όπως αυτοί που αγαπάς» είναι το μήνυμα της νέας ενημερωτικής καμπάνιας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με βίντεο, που απευθύνεται κυρίως στα παιδιά.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ρωτά: «Εσύ για ποιόν φοράς σήμερα τη μάσκα σου»; Γιατί φοράμε όλοι τις μάσκες μας για να προστατέψουμε εμάς και τους γύρω μας. Επειδή όλοι, ενήλικες και παιδιά, είμαστε μαζί σε αυτή την προσπάθεια. Αποδεικνύουμε πως νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους που αγαπάμε, καθώς και για όλους εκείνους που δεν γνωρίζουμε, αλλά θα μπορούσαν να είναι ο παππούς μας ή κάποιο άλλο αγαπημένο μας πρόσωπο».

https://www.youtube.com/watch?v=9Snu8BTxu2Q&feature=emb_logo&ab_channel=%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%93%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82

Όπως αναφέρει ακόμη η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας «στη νέα αυτή καμπάνια, ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, τα παιδιά φορούν τις μάσκες τους για να προστατεύσουν τους ανθρώπους που αγαπούν και οι μάσκες κάνουν τα μαγικά τους! Γιατί οι αγαπημένοι μας καταλαβαίνουν ότι νοιαζόμαστε για αυτούς. Και μέσα από τις δικές μας μάσκες, μας χαμογελούν».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση