HomeHL-9«Μίνι» χασισοφυτεία αναζητά… ιδιοκτήτη

«Μίνι» χασισοφυτεία αναζητά… ιδιοκτήτη

Αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία μίνι… χασισοφυτεία εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία «ορφανή» φυτεία που εντοπίστηκε σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου με τις αρχές να αναζητούν τους ιδιοκτήτες και καλλιεργητές.

17 χασισόδεντρα βρήκαν οι αρχές

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή του Μαλεβιζίου.

Κατά την περιπολία, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 17 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς και βρισκόταν στο στάδιο της συγκομιδής ύψους έως 2,5 μέτρων.

Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία εκρίζωσής τους ενώ οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν και επιτόπιο έλεγχο για την συγκέντρωση στοιχείων που θα τους «φανέρωναν» τους καλλιεργητές.

Την ίδια ώρα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης συνολικού βάρους άνω των 17 κιλών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την… φυτεία με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ποιοι συμμετείχαν στην επιχείρηση

Στην επιχείρηση που στήθηκε χθες συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση